Här samlar vi svenska bidrag till den enorma samling av covers som cirkulerar på marknaden. Det finns onekligen mängder av duktiga och innovativa musiker i detta land, professionella och amatörer, som väntar på möjligheten att bli hörd genom rätt kanal. Skicka in era bidrag till oss!

Idén till Kiss Army Sweden MP3 Tribute föddes på vårt diskussionsforum där skribenter började posta sina egna inspelningar. 

Rock and Roll Over

PlayHard Luck Woman – Huvudvärk

Download

0:39

Jag och mina två brödrar har dammat av dessa två kiss låtar i vår egen lilla hemmastudio 1999. Namn på mina brödrar är Lars och Stefan! Sjunger det gör jag. Vi har inget egentligt Bandnamn, men på 80-Talet hette vi Huvudvärk, Hoppas det låter bra i era öron!

Destroyer

PlayBeth – Huvudvärk

Jag och mina två brödrar har dammat av dessa två kiss låtar i vår egen lilla hemmastudio 1999. Namn på mina brödrar är Lars och Stefan! Sjunger det gör jag. Vi har inget egentligt Bandnamn, men på 80-Talet hette vi Huvudvärk, Hoppas det låter bra i era öron!

Love Gun

PlayI Stole Your Love – Waterdog

En version av I Stole Your Love med Det kända glam/pop/Rock bandet Waterdog!

www.waterdogonline.com

Union

PlayOctober Morning Wind – Lidaz

Här kommer ett Union-bidrag (October Morning Wind ifrån debutplattan)

Spelades in vid två tillfällen juli 2007. Alla gitarrer samt sång av mig. En mycket enkel inspelning och därför inte så bra kvalitet, och det var inte heller det som var målet med låten så alla kompgitarrer är förstatagningar. Jag är inte alls någon sångare så om någon skull vilja ge sig på och lägga på egen sång så är det bara att kontakta mig.

Dressed to Kill

PlayShe – Cosmosmannen

En egen tolkning av enmansbandet Cosmosmannen av låten She ´07. Kallar den kort o gott för ” She ´07″.

Destroyer

PlayBeth – Basso Feat. Karl Lille

All Guitars by : Karl Lille   (Estonia), Vocal by : Michael Holm Basso (Denmark

Recorded at Neumann Stuudio (Estonia), Recorded By : Elmet Neumann

Unmasked

PlayEasy As It Seems – Das Fark

Revenge-liknande version komplett med ett litet textmisstag och ett klassiskt KISS-knep med flanger på trummorna i början.

Dynasty

PlayDirty Livin’ – Das Fark

Vad inte många vet är att KISS jammade loss en sjukt tung version av Dirty livin’ medan de var i studion för att göra Carnival of souls. Den inspelningen är tyvärr försvunnen, det ryktas att Gene inte ville att någon skulle höra honom sjunga en Peter Criss-låt, men Das Fark har tagit sitt ansvar och gett folket en version som inte är så långt ifrån hur det lät då. Som vanligt, allt av ebon00.

Ace Frehley

PlayNew York Groove – Jose Sanchez

Denna version av ”New York Groove” är inspelad av Jose Sanchez! Ex.Fierce Conviction,Empire saint sångaren I sin egen lilla hemstudio! Lägg märke till de olika Städer som näms I slutet. Kul låt!

Space with Ace!!!!

Rock and Roll Over

PlayI Want You – Electric Earth feat. Mattias IA Eklund

Underverket Electric Earth från Trollhättan startades år 2001 ur spillrorna av band som Gooseflesh, Rat Salad, Rising och UK outfit Psycle. Med ett par plattor i ryggen siktar nu bandet vidare! Denna version av ’I Want You’ gästas av Mattias ”IA” Eklund från Freak Kitchen. Låten kommer att finnas med på en EP som enbart släpps på vinyl.

Bandet består av:
Peter Gottlieb – Sång, gitarr
Tommy Scalisi – Gitarr
Lyris M. Karlsson – bas
”Draken” – Trummor

WOW

PlayIt’s my life – Das Fark

Akustisk ”demo”-version som uppenbarligen är inspelad i en betongkällare någonstans med ett synnerligen ostämt trumset.

Crazy Nights

PlayI’ll Fight Hell To Hold You – Das Fark

Lite av en indepop/EMO-version med en hyfsad groove. Lite synd på han sångaren vars vibrato bräker så förbannat…

Allt och lite till av ebon00.

Peter Criss

PlayYou matter to me – Partners in crime

Arrad som om KISS spelat den i samma stil som en del låtar på första plattan men med ljud som om det spelats genom ett 8-biters Nintendo. Sedan ligger det lite mollpenta-improvisation (telekopia genom en Bassman-simulering).

Arr och gitarr av ebon00, sång av Grim Jim.

Lick it Up

PlayNot For The Innocent – Sand

Tänkte bara dela med mig en skön cover på ”Not For The Innocent” som vi gjorde för några år sen! Det var ett projekt som hette ”KissArmyOnline” (KAOL), ett projekt som sträckte sig över hela världen och som hade som mål att samla in pengar i Eric Carr´s namn till ett barncancersjukhus (Childrens hospital of Wisconsin) och alzheimer forskning i USA.

Bandet heter SAND och kommer från Stockholm, alla har varit aktiva musiker i olika band i Stockholmstrakten i många år, och tyckte att det skulle vara kul att samlas och göra några tributes till ett band som Kiss, som vi alla har växt upp till!.

Tyvärr så är mp3:an bara 96 kbit/s men det kanske går bra ändå! Vore kul om ni tycker att den funkar i detta sammanhang!

Hotter than Hell

PlayLet Me Go Rock `N` Roll ´06 – Cosmosmannen

En egen tolkning av enmansbandet Cosmosmannen av låten Let Me Go Rock N Roll ´06. Kallar den kort o gott för ” Let Me Go Rock `N` Roll ´06″.

Dressed to Kill

PlayRock N Roll All Nite – Black ladies

Robban Bäck här. Jag lirar trummor i ett tungt hårdrockband från Falun som heter Black Ladies. Black ladies har funnits ca 2 år och bland det första vi gjorde som band innan vi ens börjat skriva egna låtar, var att kasta oss in i närmsta studio, knäppa ett par bira och bara trycka på record. Resultatet efter en lång natt var ett dussintal olika covers, bland annat den odädliga klassikern Rock N Roll All Nite!

www.blackladies.se

Unmasked

PlayWhat Makes The World Go ’Round – Juha Litmanen

Inspelad hemma nångång i 2006 eller 2007 efter en hård ute kväll. Lite falskt här och där och det tackar vi för Spendrups stark öl

Destroyer

PlayBeth – IzaXoN

Skickar här en tribute på en låt med kiss Peter Criss som sångare Låten heter Beth. Svårt att efterlikna denna person men jag har gjort mitt bästa…

Rock&Roll & Party every night and day…

Destroyer

PlayFlaming Youth ’08 – Cosmosmannen

En egen tolkning av enmansbandet Cosmosmannen av låten Flaming Youth. Kallar den kort o gott för ’Flaming Youth´08’.

Kiss är väl ett härligt band ändå! Har lyssnat sedan jag själv fick välja ett band på EPA i Ljusdal. Jag var fem år och valde Rock ’n’ Roll Over, de såg ju tuffa ut! Lyssnar kanske inte fullt så mycket nu som när jag var 14 eller så, men nog tycker jag att de är rätt charmiga ändå. Och de har gjort en väldig massa bra musik.

Jag var 12 år när Lick It Up släpptes och gissa om det var fränt att se dem utan smink första gången. Jag cyklade i ilfart till musikaffären samma dag som den släpptes. Egentligen kanske det är deras allra bästa skiva, men helt klart en av dem jag lyssnat allra mest på (liksom Unmasked och The Elder) (de skivor de själva är allra mest stolta över…) (och som nästan alla andra också har som sina favoriter…) (?). Jag gillar dem i alla fall. Hur som helst, i fjol blev jag klar med min egen version av Lick It Up, till allra största del inspelad på en 4-kanals portastudio (en väldig massa ping-pong). Skickar gärna ett ex om du vill ha. Har tänkt bli klar med Alive II i sommar.

Creatures of the Night

PlayI Love it Loud – Kossa

En inspeling som mamma fick i 60-årspresent. Hon fick utstå den ett antal gånger när jag växte upp.

Destroyer

PlayGreat Expectations – Kossa

En härlig låt som inte riktigt kommit till sin fulla rätt förut. Jag tror att det var precis så här Gene hade tänkt sig den innan Bob Ezrin la sina fingrar på den! Bossa, baby!

Lick it Up

PlayDance all over your Face – Kossa

Man undrar ju varför KISS aldrig spelar den här låten live? Den är ju jättebra ju!

Love Gun

PlayLove Gun – Jimmy Isaksson

Är ett fan sen 25 år tillbaka…har spelat gitarr lite drygt 25 år..fan man e gammal 🙂

Latja här med ett par öl i kroppen en kväll..hade kul som vanligt…i hemma studion….gitaristen i Rajtan tajtan är en gammal polare..har även spelat i samma band ”back in old days” då var även kiss vår influens till musik..såg att han oxå haft kul en kväll…öl e så j****a gott..när man rockar till…

Men man växer ifrån varann….han bor där å jag bor här…..hoppas det rockar //// IzaXoN\ Kiss Rules 4-Ever..

Love Gun

PlayShock Me – Anders Ringman

F.d. KAS-medarbetaren Anders Ringman är låtskrivare, producent och musiker. Denna version av Ace Frehleys paradnummer är inspelad (med hjälp av några öl) en eftermiddag hösten 2004 av Anders och Chris Laney i deras tidigare gemensamma studio i Stockholm. Som några kanske vet uppträder ju Anders som The Spaceman och Chris som The Starchild i Sveriges äldsta Kiss-tribute Kyss.

Anders Ringman bor numera med sin flickvän i Köpenhamn och Chris Laney jobbar i den legendariska Polarstudion i Stockholm. Men de två jobbar fortfarande tillsammans med jämna mellanrum.

Destroyer

PlayDetroit Rock City – Sunslush

Vi har haft ett skolprojekt att göra en musikvideo (typ).. o här är låten vi spelade, Detroit rock city, Trummor/Gitarrer: Philip, Bas: Markus, Sång: Linus

[media id=1 width=425 height=344]

Alla i bandet(vårt band Heter SUNSLUSH) gick inte samma kurs så jag fick spela båda gitarrerna och trummerna, men anton va snäll och spelade in ena sologitarren( men hela bandet har medverkat på ett eller annat sätt). sen är det väl markus som skött det mesta med mixningen, men det är lite överslag här o där, men vafan.. de e HÅRDROCK ju!!! 😉

Destroyer

PlayGod of thunder – Godarn

Hej igen. Jag hittade en gammal inspelning jag gjorde av ’Godarn’. Den är helt omarrad till akustisk gitarr inspelad -05. Måste tilläga att jag är ett stort fan av KISS ( mest 70-talet dock).

Jag kallar mig JaMa som nickname. MVH // Jan Martinsson aka JaMa

Kiss

PlayStrutter – Rajtan Tajtan

Jag spelar gitarr i ett coverband som heter Rajtan Tajtan och jag tillsammans med basisten spelade in Strutter för ett tag sen så håll till godo. Mest på kul. Trumset fick bli en Cajun-trumma och ölen flödade på under kvällen…

Det sägs att KISS rules? Dom är bra iaf!

Kiss

PlayStrutter – Philip Olsson feat. Macke

Tjenare,här kommer vår version av Strutter. jag gjorde den hemma en kväll när jag inte hadde så mycket att göra. sedan så skickade jag den till en kompis, som förövrigt spelar bas i vårt band ’Golden Shower’. Han la på bas och mixade ljudet en aning, och här har vi resultatet =).

Dressed to Kill

PlayRock and Roll all Nite – Philip Olsson

Det är jag själv ( Philip olsson) som spelar allt, och trummorna har jag gjort i en trumm maskin på datorn. annars spelar jag det andra med min gitarr (även bas kompet). jag brukar sitta o göra lite låtar då och då när jag får tid över, annars spelar jag el gura i ett band vid namn Golden Shower ;), vi lirar lite allt möjligt men mycket KISS. =)

Gene Simmons

PlaySee you tonite – Lerta

Tja Lerta här igen från Svärtinge sweden Östergötland,, Sjunger vanligtvis i Last temptation från Norrköping men kör lite eget också,, har fått lite kiss feber och var tvungen att lira in ett par låtar… här har ni Låten See you tonight,, kom in och kika på min hemsida www.lerta.se

Love Gun

PlayLove Gun – Lerta

Tja heter Lerta och kommer från Svärtinge (ligger 1 mil utanför Norrköping) satt här och knäckte ett par bira då jag blev sugen på att spela in en liten låt på min porta… Love Gun fick det bli. Sjunger i ett band som heter Last Temptation vi kör eget material, sen brukar jag även köra i liten grad ’solo’, besök gärna min hemsida www.lerta.se, ha det bra och rocka på… det kommer mer.

Dressed to Kill

PlayRock and Roll all Nite – Coverup

Coverup från Jönköping/Eksjö. Finns med på våran promo-cd som skickas till arrangörer. Kommer troligen fler Kiss låtar i framtiden med.

Coverup är: Robbie-bas/sång, Thomas-sång/sologitarr, Mats-gitarr & Emil-trummor

Coverup finns att nå på www.artistbanken.com

Dressed to Kill

PlayLet me know – Coverup

Coverup från Jönköping/Eksjö. Finns med på våran promo-cd som skickas till arrangörer. Kommer troligen fler Kiss låtar i framtiden med.

Coverup är: Robbie-bas/sång, Thomas-sång/sologitarr, Mats-gitarr & Emil-trummor

Coverup finns att nå på www.artistbanken.com

Unmasked

PlayNaked City – Blofeld

Vi er et norsk hard rock band som spelte inn nokre kiss-covers i 2003. Vi spelte inn covers rett og slett for at KISS har vært en av våre store inspirasjonskilder.

Bandet ble stiftet i 2000 og spiller et variert utvalg av hard rock og metal låter fra sine 3 egne studioskiver (gratis nedlasting på www.blofeld.no) samt en del covermateriale fra de tre største: KISS, Iron Maiden og Deep Purple. Se www.blofeld.no og www.myspace.com/blofeldrocks for mer informasjon.

Bandet består av George W. Blofeld – drums, TJ. Cobra – bass/vocals, K. Stegane – guitars/vocals

Hemsida

MySpace

Dressed to Kill

PlayLove Her All i Can – Blofeld

Vi er et norsk hard rock band som spelte inn nokre kiss-covers i 2003. Vi spelte inn covers rett og slett for at KISS har vært en av våre store inspirasjonskilder.

Bandet ble stiftet i 2000 og spiller et variert utvalg av hard rock og metal låter fra sine 3 egne studioskiver (gratis nedlasting på www.blofeld.no) samt en del covermateriale fra de tre største: KISS, Iron Maiden og Deep Purple. Se www.blofeld.no og www.myspace.com/blofeldrocks for mer informasjon.

Bandet består av George W. Blofeld – drums, TJ. Cobra – bass/vocals, K. Stegane – guitars/vocals

Hemsida

MySpace

Kiss

PlayBlack Diamond – Djungelduetten

Djungelduetten bildades en solig morgon dag i den djupaste djungeln i norra chile. Två metalkåta homos kom på den briljanta ideen att göra hårdrocks covers i djungeltappning. Deras första demo blev en stor succe’ i djungeln och nu är djungelduetten tillbaka med ännu en ny demo.

Här är den klassiska KISS dängan ” Black Diamond” i djungeltappning!

Hemsida

MySpace

Dressed to Kill

PlayTwo timer – Acefreak

Hade tråkigt en dag ! , så jag spelade in Two Timer . En låt som man inte hör så ofta , så jag slog till.

HOT IN THE SHADE

PlayHide Your Heart – Johan Darius

Kiss-fan sedan tidigt 80-tal och musiker sedan tidiga tonåren, idag soloartist och lirar hårdrock med sång både på svenska och engelska. Här kommer ett bidrag till Tributesidan i form av Hide Your Heart i en liten annorlunda version, en jävligt bra låt från skivan Hot In the Shade från 1989. Hoppas den tilltalar massan!

Kiss

PlayStrutter – Bad Injection

Här är en version av Strutter. Inspelad 1992 av mitt band BAD INJECTION. Bad Injection var ett Ängelholmsband som lirade friskt i början av 90-talet.

Bandet bestod av:
Stirre Persson – sång
Paul Edman – gitarr
Ante Johansson – gitarr
Mange Pettersson – bas
Kimme Pettersson – bas

Låten är producerad av den legandariske Peter Daniels. Rapinslagen är av engelske MIKE DEAN. Ganska cool version. Även om åren har tickat på.

Hotter than Hell

PlayStrange Ways – II Ego

Skickar min tolkning av Strange Ways från Hotter than Hell plattan. Detta projekt kallar jag II Ego? (too ego?) & detta är mitt lilla ego projekt. Spelar allt & ”sjunger” allt i detta projekt. Hoppas ni gillar detta.

Crazy Nights

PlayThrills in the night – Axenstar

Axenstar´s version av ”Thrills in the night – Axenstar”. ”Thrills in the night” är släppt som Japan bonuslåt på ”Far from heaven” skivan som släpptes 2003. Axenstar bildades 1998 och har genomgått ett antal medlemsbyten genom åren. 4 st skivor har vi släppt genom åren.

Dagens line-up är:
Magnus Winterwild – sång, bas, keyboards
Joakim Jonsson – gitarr
Jens Klovegård – gitarr
Adam Lindberg – trummor

Destroyer

PlayDetroit Rock City – Jävlas Intä Mä Lännart

Inspelad 2009 i en studio någonstans i Borlänge, Dalarna. Rösten på sångaren blev vädligt skrikig, men det spelar ingen roll ju! Om det är DRC så får man banne mig ta att utrycka det.  OBS! 15/16 åringar som spelat in, så inga dumma tankar 😉

Jacob Eriksson gitarr, sång,
Daniel Regnell trummor, sång,
Elias Hellberg bas

Destroyer

PlayDetroit Rock City – Jonas Lindström

Förmodligen den bästa kiss låten som jag satt i min kalla källare och spelade in. Jag brukar sitta och spela in låtar med kompisar. Och nu blev det en kiss låt. Är en amatör på det här, men känner ändå att jag vill skicka in min tribute till världens bästa live band. Hoppas den uppskattas av er!

Hotter than Hell

PlayAll the way – II Ego

Här kommer ett smakprov från min nyinspelning av Hotter than Hell plattan i sin helhet! Projektet kallas II EGO? (too ego?) å är precis som det låter, ett ego-projekt. Spelar allt & försöker klara av nån typ av sånginsats.

Släpper hela plattan den 22/10 som är 35-årsdagen från orginalets release.

Om någon är nyfiken på att höra mer än ”All the way” som detta smakprovet består av (Strange Ways), är det bara att höra av sej så går det att lösa.

Lyssna & tyck till //Robbie666

Rock and Roll Over
PlayHard Luck Woman 09 – Cosmosmannen

En egen tolkning av enmansbandet Cosmosmannen av låten Hard Luck Woman.

Kallar den kort o gott för ”Hard Luck Woman ´09”.

Love Gun

PlayI Stole Your Love – Jacob Eriksson

Liten dänga man knådar ihop en tråkig lördagkväll ute i skogarna! Finns en liten klyscha som myntas ” I Love It Loud ”, som är väldigt beskrivande.

Här har ni en väldigt LOUD version av ” I Stole Your Love ”, utan sång. Sjung med!

cover_mtv_small

PlayBeth Nasty version – Lick It Up 83

Jag satt en regnig dag för någon vecka sedan & lekte med Beth, bestämde de att spela in den. Jag mixade sen ihop mitt med Unplugged.

jag spelar el-Gitarr, Gene – bass, Paul – gitarr, Ace – Gitarr & Peter på sång.

Unmasked

PlayNaked City – Juha Litmanen

Här kommer en låt till från Unmasked plattan, Naked City har alltid varit en av mina favorit låtar från Unmasked.
Denna gången tänkte jag prova lite ” dance / disco ” stil. Inspelad hemma förstås, år 2010.

PlayRock Bottom intro – Jacob Eriksson

Liten bit nostalgi för er alla! Plinkade ihop detta en lördagskväll med brist på annat. 🙂

PlayPlaster Caster´10 – Cosmosmannen

En egen tolkning av enmansbandet Cosmosmannen av låten Plaster Caster. Kallar den kort o gott för ‘Plaster Caster´10′.

PlayDetroit Rock City – Johan Darius

En egen version av ”Detroit Rock City” kommer här, klart en av favoriterna för många av oss, här med sång inspirerad av versionen från Sydney Australien 1980 men också på mitt eget lilla vis. KISS är klart no 1 i inspirationen till mina egna låtar men även med en doft av Dio, Purple och Sabbath, låtar som finnes på min egen sida www.JohanDarius.com, en sida helt om mig och min övriga musik.

PlayEasy As It Seems – Eric Foxx

Erik Modin heter jag, men går oftast under artistnamnet ”Eric Foxx”. Jag är huvudsakligen trummis men behärskar även sång och gitarr hjälpligt och älskar att skriva och spela in låtar. När inspirationen saknas brukar det bli någon cover då och då som spelas in.

Denna KISS-låt är inspelad hemma på min dator och jag gör allt själv på låten, gitarr, bas, sång, utöver keyboard och trummor som är programmerade.

Jag spelar även trummor i ett band som heter Panama, besök oss här:

http://www.youtube.com/watch?v=14l4MZcqB-8

PlayFanfare – II EGO?

Lite info om projektet.

Detta är en fortsättning på min tolkning av ”Hotter than hell” 2009 under projekt-namnet ”II EGO?”.

Fast denna gången har jag tagit lite mer hjälp av min bror (Thomas Ericsson). Han sjunger på alla låtar förutom ”Dark light” & ”A world without heroes”.

Sedan spelar han akustisk gitarr på ”Under the rose” & ”Odyssey” & även en av elgitarrerna på ”Odyssey”.

Jag spelar trummor, bas & gitarr (å andra små saker man kanske kan höra i bakgrunden). ”Sjunger” på ”A world without heroes” & ”Dark light”. Körar på ” Under the rose” & ”Odyssey”.

PlayJust a boy – II EGO?

Lite info om projektet.

Detta är en fortsättning på min tolkning av ”Hotter than hell” 2009 under projekt-namnet ”II EGO?”.

Fast denna gången har jag tagit lite mer hjälp av min bror (Thomas Ericsson). Han sjunger på alla låtar förutom ”Dark light” & ”A world without heroes”.

Sedan spelar han akustisk gitarr på ”Under the rose” & ”Odyssey” & även en av elgitarrerna på ”Odyssey”.

Jag spelar trummor, bas & gitarr (å andra små saker man kanske kan höra i bakgrunden). ”Sjunger” på ”A world without heroes” & ”Dark light”. Körar på ” Under the rose” & ”Odyssey”.

PlayOdyssey – II EGO?

Lite info om projektet.

Detta är en fortsättning på min tolkning av ”Hotter than hell” 2009 under projekt-namnet ”II EGO?”.

Fast denna gången har jag tagit lite mer hjälp av min bror (Thomas Ericsson). Han sjunger på alla låtar förutom ”Dark light” & ”A world without heroes”.

Sedan spelar han akustisk gitarr på ”Under the rose” & ”Odyssey” & även en av elgitarrerna på ”Odyssey”.

Jag spelar trummor, bas & gitarr (å andra små saker man kanske kan höra i bakgrunden). ”Sjunger” på ”A world without heroes” & ”Dark light”. Körar på ” Under the rose” & ”Odyssey”.

PlayOnly you – II EGO?

Lite info om projektet.

Detta är en fortsättning på min tolkning av ”Hotter than hell” 2009 under projekt-namnet ”II EGO?”.

Fast denna gången har jag tagit lite mer hjälp av min bror (Thomas Ericsson). Han sjunger på alla låtar förutom ”Dark light” & ”A world without heroes”.

Sedan spelar han akustisk gitarr på ”Under the rose” & ”Odyssey” & även en av elgitarrerna på ”Odyssey”.

Jag spelar trummor, bas & gitarr (å andra små saker man kanske kan höra i bakgrunden). ”Sjunger” på ”A world without heroes” & ”Dark light”. Körar på ” Under the rose” & ”Odyssey”.

PlayUnder the rose – II EGO?

Lite info om projektet.

Detta är en fortsättning på min tolkning av ”Hotter than hell” 2009 under projekt-namnet ”II EGO?”.

Fast denna gången har jag tagit lite mer hjälp av min bror (Thomas Ericsson). Han sjunger på alla låtar förutom ”Dark light” & ”A world without heroes”.

Sedan spelar han akustisk gitarr på ”Under the rose” & ”Odyssey” & även en av elgitarrerna på ”Odyssey”.

Jag spelar trummor, bas & gitarr (å andra små saker man kanske kan höra i bakgrunden). ”Sjunger” på ”A world without heroes” & ”Dark light”. Körar på ” Under the rose” & ”Odyssey”.

PlayDark light – II EGO?

Lite info om projektet.

Detta är en fortsättning på min tolkning av ”Hotter than hell” 2009 under projekt-namnet ”II EGO?”.

Fast denna gången har jag tagit lite mer hjälp av min bror (Thomas Ericsson). Han sjunger på alla låtar förutom ”Dark light” & ”A world without heroes”.

Sedan spelar han akustisk gitarr på ”Under the rose” & ”Odyssey” & även en av elgitarrerna på ”Odyssey”.

Jag spelar trummor, bas & gitarr (å andra små saker man kanske kan höra i bakgrunden). ”Sjunger” på ”A world without heroes” & ”Dark light”. Körar på ” Under the rose” & ”Odyssey”.

PlayA world wihout heroes – II EGO?

Lite info om projektet.

Detta är en fortsättning på min tolkning av ”Hotter than hell” 2009 under projekt-namnet ”II EGO?”.

Fast denna gången har jag tagit lite mer hjälp av min bror (Thomas Ericsson). Han sjunger på alla låtar förutom ”Dark light” & ”A world without heroes”.

Sedan spelar han akustisk gitarr på ”Under the rose” & ”Odyssey” & även en av elgitarrerna på ”Odyssey”.

Jag spelar trummor, bas & gitarr (å andra små saker man kanske kan höra i bakgrunden). ”Sjunger” på ”A world without heroes” & ”Dark light”. Körar på ” Under the rose” & ”Odyssey”.

PlayThe Oath – II EGO?

Lite info om projektet.

Detta är en fortsättning på min tolkning av ”Hotter than hell” 2009 under projekt-namnet ”II EGO?”.

Fast denna gången har jag tagit lite mer hjälp av min bror (Thomas Ericsson). Han sjunger på alla låtar förutom ”Dark light” & ”A world without heroes”.

Sedan spelar han akustisk gitarr på ”Under the rose” & ”Odyssey” & även en av elgitarrerna på ”Odyssey”.

Jag spelar trummor, bas & gitarr (å andra små saker man kanske kan höra i bakgrunden). ”Sjunger” på ”A world without heroes” & ”Dark light”. Körar på ” Under the rose” & ”Odyssey”.

PlayMr Blackwell – II EGO?

Lite info om projektet.

Detta är en fortsättning på min tolkning av ”Hotter than hell” 2009 under projekt-namnet ”II EGO?”.

Fast denna gången har jag tagit lite mer hjälp av min bror (Thomas Ericsson). Han sjunger på alla låtar förutom ”Dark light” & ”A world without heroes”.

Sedan spelar han akustisk gitarr på ”Under the rose” & ”Odyssey” & även en av elgitarrerna på ”Odyssey”.

Jag spelar trummor, bas & gitarr (å andra små saker man kanske kan höra i bakgrunden). ”Sjunger” på ”A world without heroes” & ”Dark light”. Körar på ” Under the rose” & ”Odyssey”.

PlayEscape from the island – II EGO?

Lite info om projektet.

Detta är en fortsättning på min tolkning av ”Hotter than hell” 2009 under projekt-namnet ”II EGO?”.

Fast denna gången har jag tagit lite mer hjälp av min bror (Thomas Ericsson). Han sjunger på alla låtar förutom ”Dark light” & ”A world without heroes”.

Sedan spelar han akustisk gitarr på ”Under the rose” & ”Odyssey” & även en av elgitarrerna på ”Odyssey”.

Jag spelar trummor, bas & gitarr (å andra små saker man kanske kan höra i bakgrunden). ”Sjunger” på ”A world without heroes” & ”Dark light”. Körar på ” Under the rose” & ”Odyssey”.

PlayI – II EGO?

Lite info om projektet.

Detta är en fortsättning på min tolkning av ”Hotter than hell” 2009 under projekt-namnet ”II EGO?”.

Fast denna gången har jag tagit lite mer hjälp av min bror (Thomas Ericsson). Han sjunger på alla låtar förutom ”Dark light” & ”A world without heroes”.

Sedan spelar han akustisk gitarr på ”Under the rose” & ”Odyssey” & även en av elgitarrerna på ”Odyssey”.

Jag spelar trummor, bas & gitarr (å andra små saker man kanske kan höra i bakgrunden). ”Sjunger” på ”A world without heroes” & ”Dark light”. Körar på ” Under the rose” & ”Odyssey”.