ab5zoxt8j2nji3oth9dt

Paul Stanleys efterlängtade självbiografi Under stjärnan släpps nu på svenska.

För första gången öppnar en av rockhistoriens mest tillknäppta stjärnor upp och berättar om sin födelsedefekt och det utanförskap som format honom, om uppväxten i en dysfunktionell familj, om sin terapi och den ensamhet och sociala fobi som han upplevde efter att KISS slagit igenom.

Men vi får även följa med i ett liv fyllt av utsvävningar, där de tillfälliga sexuella förbindelserna blev som en drog och pengarna tycktes kunde köpa allt – utom lycka.

Under stjärnan är en förvånansvärt insiktsfull och självrannsakande självbiografi från en hyllad och framgångsrik artist som till slut har hittat hem. Boken är översatt av journalisten och Kiss-experten Carl Linnaeus, även aktuell med pocketversionen av biografin Kiss – Den osminkade sanningen.

Författare: Paul Stanley Titel: Under stjärnan – Självbiografin

Översättning: Carl Linnaeus
ISBN: 9789187301636
Utgivningsdag: 30 juni
Första recensionsdag: 15 juli

Sagt om Paul och hans bok:

”Paul Stanley är kapten på skeppet Kiss och har hittills varit den som hållit masken om bandets motgångar. Nu avslöjar han allt om stormarna som hotat sänka världens största rockgrupp – och konfronterar lika ärligt sina egna demoner – i den mest efterlängtade av Kiss-medlemmarnas självbiografier.” Anders Tengner

”Kiss var det band som fick mig att bli intresserad av musik och det i sig har präglat hela mitt liv.” Nicke Andersson
”Paul Stanley har tidigare visat vad han går för som artist och som konstnär – nu gör han det även med en fantastisk bok.” Jimmy Page

”Både ärligt och inspirerande. Otroliga historier från en av rockens största artister.” Sir Elton John