Gene Simmons äter kakor och visar upp en annan sida av sin demonkaraktär. Långt ifrån strålkastarljusen öppnar sig basisten och blir mer personlig i kommande numret av Sweden Rock Magazine (ute i butik i 30/10). Han berättar varför Kiss inte är tillräckligt för honom, vad revanschlustan som alltid har drivit honom bottnar sig i, varför han trivs med att inte ha några nära vänner och det emotionella vakuum som uppstod när hans pappa övergav honom. – Jag valde att stänga av alla mina känslor så att jag inte skulle kunna bli sårad igen, säger han när Kiss släpper fram sitt ”Monster”.
Prenumeranterna får i samma nummer en ep med det nya bandet Impera innehållandes exklusivt material. Kiss är grundbulten i Johan Kihlbergs musikintresse. När han var liten ville han vara Peter Criss, som vuxen blev han ordförande för Kiss Army och i dag kallar han sig JK Impera och har ett band som utgörs av Kissdårar. Dock är det mycket tack vare Mötley Crües forne sångare som Impera såg dagens ljus.
Du vet väl om att du kan prenumerera på Sweden Rock Magazine för bara 45:-/månad, utan bindningstid? Teckna din prenumeration här: http://www.swedenrockmagazine.com/index.cfm?pg=4&pr=0