kiss_videoinspelning

För en stund sedan avslutade Kiss sin inspelning av videon till Modern Day Delilah i Cobo Arena, Detroit. Den spelades in i en livesituation med en riktig publik. De körde igenom låten tre eller fyra gånger och filmade från olika vinklar.

Kiss crew har nu varit i Detroit sedan i söndags och jobbat med scenbygget och Kiss har själva repat tisdag och onsdag och på torsdagen så spelades alltså videon in samt att två låtar bandades för Jimmy Kimmel Live! som sänds den 7 oktober. Detta skedde på den nya scenen med de nya dräkterna. Den nya scenen bygger på den som användes i Europa med ett par viktiga ändringar. En gigantisk skärm står bakom trumsetet och sträcker sig över hela scenen. Alla högtalare är utbytta mot videoskärmar och det finns inte längre några trappor. Kiss-loggan står nu på golvet framför trummorna, som kan sänkas ner och gömma sig bakom loggan.

Eric Singer använder återigen 2 bastrummor och har ett helt genomskinligt trumkit. Ytterligare små förändringen har gjorts på scenbygget som kommer visa sig när hela showen drar igång.

Tyvärr så var Pauls röst i riktigt dåligt skick under bandningen av låtarna och det är tveksamt om låtarna kommer att visas i det skicket. Den tänkta dressed rehearsalen avslutades tidigt, kanske pga rösten.

Såhär såg kvällen ut:
Modern Day Delilah (playback) 3-4 gånger för videoinspelningen
Rock And Roll All Nite – uppvärmning
Modern Day Delilah – Jimmy Kimmel
Detroit Rock City – Jimmy Kimmel
Got To Choose
Shout It Out Loud