KISS Kruise 8 seglade ut igår kväll från Miami och här har Ni set-listorna efter första kvällens spelningar:

KISS set-list:

Comin’ Home
Plaster Caster
Hard Luck Woman
Love Her All I Can
Goin’ Blind
Flaming Youth
All the Way
C’mon and Love Me
See You Tonite
Domino  (with Bruce Kulick)
Hide Your Heart  (with Bruce Kulick)
2000 Man  (with Ace Frehley & Bruce Kulick)
New York Groove (with Ace Frehley & Bruce Kulick)
Nothin’ to Lose
Rock and Roll All Nite  (With Ace Frehley and Bruce Kulick)


Ace Frehley soloband:

Save your love
Rip it out
Hard times
Rocket Ride
Rocking with the Boys
Torpedo Girl
Strange Ways
New York Groove
Shock Me
Cold Gin


Bruce Kulick Soloband:

King of the Mountain
Crazy Nights Medley (Hell or High Water, I’ll Fight Hell to Hold You, When Your Walls Come Down, No No No)
Sword and Stone
Who Wants to be Lonely
Thou Shalt Not
I Still Love You
Medley Rise to it/Let’s Put the X in Sex/You Make Me Rock Hard
Little Caesar
Heart of Chrome
Uh All Night
God Gave Rock n Roll to You II