Kiss ska samarbeta med Hello Kitty, NRK skriver nedan om nyheten som inte mottas med öppna armar av den Norska Kiss-presidenten:

– Flaut

Kiss slår seg sammen med Hello Kitty. – Bare tanken gir nok mange fans en flau smak i munnen, mener den norske Kiss-presidenten.

Sminkerockerne i Kiss er kjent for sine mange kommersielle krumspring. Bak står som regel forretningsmannen Gene Simmons, etter hvert også kjent som realitystjerne på norske tv-stjerner.

Simmons er sammen med Paul Stanley den drivende kraften bak bandet og fenomenet Kiss, som antagelig er et av verdens største når det gjelder merchandise, også bare kalt «merch».

På nettet har bandet en stor butikk der du kan få kjøpt det meste, fra de tradisjonelle t-skjortene og koppene til smykker og kanskje ikke fullt så vanlig – juletrekuler. Tidligere har man også kunnet kjøpe seg en egen Kiss-kiste til sin egen begravelse(!).

Kiss går ikke av veien for å prøve nye metoder i arbeidet med å lokke stadig yngre folk med i bandets fanbase, og nå har Gene Simmons gjort noe mange fans trolig vil synes kanskje er å gå litt for langt.

På Gene Simmons’ Twitter-konto kunne man forleden lese følgende melding om et møte han skulle ha:

– A Kiss-Hello Kitty worldwide deal. Wow.

Det japanske selskapet Santrio eier rettighetene til kattefiguren som pryder barnerom over store deler av verden. Nå jobber Santrio med bandet X Japan om å skape en mer rocka versjon av den søte katten og har tydeligvis planer om å gjøre det samme med Kiss.

– Hello-Kitty KISS er ikke akkurat rock’n roll, og bare tanken gir nok mange fans en flau smak i munnen, mener Stig Karlsen, president i Kiss Army Norge.

– Samtidig lar ikke KISS-fansen seg lengere overraske over hva Gene Simmons og Paul Stanley er villig til å gjøre for å ta merkevaren KISS til nye arenaer, sier han

Han kan også fortelle en annen oppsiktsvekkende nyhet om bandet.

– KISS jobber i dag strategisk for å nå yngere fans, og snart lanserer de også en KISS barne-TV serie på HUB. KISS Army ser også at det stadig tilkommer flere og flere yngre fans.

Kiss gjorde i 2009 comeback på plate med albumet Sonic Boom og har etter det hatt en eventyrlig oppsving i interessen rundt bandet.

– Det gledelige er at bandet igjen lager musikk. I mer enn ti år så var det kun merchandise og nostalgiske turneer for KISS, sier Karlsen.

Det er blitt lovet et nytt album i løpet av året og i 2012 vil sikkert millioner av nye barn og tenåringer kjenne bandet enda bedre.

– Simmons og Stanley har alltid vært stormannsgale og nøyer seg ikke med en målgruppe. Og så lenge de lykkes, så vil galskapen fortsette!

En aldri så liten advarsel om hva forgudingen av den lille Kitty-katten kan føre til finner du på kittyhell.com!

Källa: www.nrk.no/lydverket/flaut/