Easy As It Seems - Eric Foxx

Erik Modin heter jag, men går oftast under artistnamnet ”Eric Foxx”. Jag är huvudsakligen trummis men behärskar även sång och gitarr hjälpligt och älskar att skriva och spela in låtar. När inspirationen saknas brukar det bli någon cover då och då som spelas in.

Denna KISS-låt är inspelad hemma på min dator och jag gör allt själv på låten, gitarr, bas, sång, utöver keyboard och trummor som är programmerade.

Jag spelar även trummor i ett band som heter Panama, besök oss här:

http://www.youtube.com/watch?v=14l4MZcqB-8

Skicka in era egna tribute låtar!

Här samlar vi svenska bidrag till den enorma samling av covers som cirkulerar på marknaden. Det finns onekligen mängder av duktiga och innovativa musiker i detta land, professionella och amatörer, som väntar på möjligheten att bli hörd genom rätt kanal. Skicka in era bidrag till oss!

Idén till Kiss Army Sweden MP3 Tribute föddes på vårt diskussionsforum där skribenter började posta sina egna inspelningar. Denna sida är fortfarande i utvecklingsstadiet och vi planerar bland annat ett gemensamt omslag för dem som vill bränna ut spåren till CD, diverse omröstningar med mera!

Vi och många av våra trogna besökare vill gärna höra fler kiss tolkningar. Därför uppmanar vi nu alla som kan spela, att skicka in sina mp3 till oss för publicering här på hemsidan. Vi vet att det finns mängder av spännande material som bara ligger och väntar på att få njutas av.

Filerna ska vara mp3, 128 KBPS, och information om bandet.

Skickas till : marko@kissarmysweden.com