Här samlar vi svenska bidrag till den enorma samling av covers som cirkulerar på marknaden. Det finns onekligen mängder av duktiga och innovativa musiker i detta land, professionella och amatörer, som väntar på möjligheten att bli hörd genom rätt kanal. Skicka in era bidrag till oss!

Idén till Kiss Army Sweden MP3 Tribute föddes på vårt diskussionsforum där skribenter började posta sina egna inspelningar. Denna sida är fortfarande i utvecklingsstadiet och vi planerar bland annat ett gemensamt omslag för dem som vill bränna ut spåren till CD, diverse omröstningar med mera!

Skicka in era egna tribute låtar!

Vi och många av våra trogna besökare vill gärna höra fler kiss tolkningar. Därför uppmanar vi nu alla som kan spela, att skicka in sina mp3 till oss för publicering här på hemsidan. Vi vet att det finns mängder av spännande material som bara ligger och väntar på att få njutas av.

Filerna ska vara mp3, 128 KBPS, och information om bandet.

Skickas till : marko@kissarmysweden.com

Hotter than Hell

All the way - II Ego

Här kommer ett smakprov från min nyinspelning av Hotter than Hell plattan i sin helhet! Projektet kallas II EGO? (too ego?) å är precis som det låter, ett ego-projekt. Spelar allt & försöker klara av nån typ av sånginsats.

Släpper hela plattan den 22/10 som är 35-årsdagen från orginalets release.

Om någon är nyfiken på att höra mer än ”All the way” som detta smakprovet består av (Strange Ways), är det bara att höra av sej så går det att lösa.

Lyssna & tyck till //Robbie666