Hej Allesammans,

Efter en lång tids funderande har vi i KISS Army Sweden kommit fram till att vi behöver göra en förändring när det gäller DESTROYER. Vi hade som mål för många år sedan att vi skulle nå ett visst antal sidor i tidningen, att den skulle bli i färg helt och hållet samt att vi skulle leverera tre tidningar varje år. Vi har uppnått alla dessa mål vilket vi är stolta över. Nu är det dock dags att göra några förändringar för att vi skall kunna fortsätta ge ut tidningen framöver.

Som Ni vet så har vi arbete, familjer, egna företag osv. som tar mycket tid och vi känner att vi inte hinner att leverera tre riktigt bra tidningar varje år som håller den klass vi vill att dom skall göra. Vi vill att tidningarna skall vara fyllda med reportage och artiklar vi 100% är nöjda med, som det är nu så stressar vi fram en del artiklar för att få tidningarna klara och det känns inte helt rätt och man tycker inte man gjort det jobb man vill göra. Sedan tar den administrativa biten väldigt mycket tid och det är ju sånt som ingen ser, så vi kommer även att göra lite förändringar här. Att lägga ner tidningen finns inte på kartan, den är en så stor del av oss och det skall till mycket för att vi lägger ner den så var inte rädda för det. Men vi måste titta över på hur vi kan göra för att tidningen skall hålla hög klass och det skall vara lätt och roligt att jobba med den.

Så i fortsättningen kommer det att bli som följande:

  • 2st nummer av DESTROYER kommer att komma ut varje år och innehålla 52 sidor istället för nuvarande 36 sidor, tidningarna kommer att komma ut på våren och hösten.
  • Priset kommer att vara detsamma och man är medlem i 12 månader och får då 2 tidningar.
  • Ett medlemspaket kommer att utformas och skickas ut med den tidningen som kommer under våren, vi återkommer under hösten vad som det kommer att innehålla.

 

Ni som redan då är medlemmar:

  • Ni kommer att få de tidningar som Ni betalat för.

 

Påminnelser:

  • Vi har medvetet inte skickat ut påminnelser på relativt länge då vi ville informera om dessa förändringar först.
  • Vi kommer att skicka ut en massa påminnelser i slutet av Augusti och sedan skall nummer 30 ligga klar en månad senare för utskick.
  • Vi kommer inte att hålla på med att skicka ut påminnelser hela tiden utan kommer göra det 3-4 gånger om året istället, detta för att denna process tar enormt mycket tid.
  • Vi vill gärna att Ni som inte önskar vara med längre, maila oss när Ni får en påminnelse så tar vi bort Er från vårt register, det sparar både tid och pengar.

 

Sedan som alltid så söker vi dig som vill skriva i tidningen, vi skulle behöva en som gör nyhetssvepet i varje tidning som ett exempel. Var inte rädda att höra av Er om Ni är intresserade av att hjälpa till med tidningen.
Niklas Olsson

KISS ARMY SWEDEN