404756_10151254072936672_1153596950_n

Kiss har inte varit i Sverige sedan 2010, nu kommer dom åter med en ny platta i bagaget vid namn Monster som kom ut förra året, och mottogs med delade meningar så klart.

En helt ny scenshow har vi blivit lovade av Paul Stanley inför europa premiären på Friends arena den 1 juni. En stor spindel ska tydligen framföras på scenen som kommer vara laddad med pyro.

Vad har vi fans för förväntningar på dessa två spelningar som man gör i Sverige? Jo vi gamla trogna fans hoppas ju på örhängen från t ex Unmasked och The elder plattorna, kommer vi få detta? Svaret är enkelt! Nej det kommer vi inte få, utan man kommer köra kanske 2-3 låtar från senaste plattan och resten blir greatest hits som Kiss envisas med, svaret från bandet är att den stora skaran av publik kommer för att höra Kiss mest kända låtar. Själv är jag väldigt förväntansfull inför konserten på Friends.

Tycker dagens uppsättning av bandet låter väldigt bra och tight, dock ett minus för Paul`s sånginsats då han verkar ha problem att sjunga höga toner. I was made for loving från Australien tidigare i år lät det verkligen bedrövligt i ett gammalt Kiss fans öra, men tror att konserterna i Sverige blir välbesökta och dom flesta kommer nog lämna konserterna på Friends arena och Sweden rock festival med ett leende på läpparna. Tänk att efter 40 år så kör bandet fortfarande! Finns bara ett ord för detta Respekt.

Vi ses på Friends arena kära Kiss army.