Nu lanseras KISS Black Diamond Premium Dark Rum, den första produkten i KISS Rum Kollection

Pressmeddelande. Publicerad: 20.10.2020, 10:00
Brands For Fans

De legendariska rockikonerna KISS är högaktuella då de i dag lanserar sin första mörka rom på den svenska marknaden, KISS Black Diamond Premium Dark Rum, är den första produkten att lanseras i ”KISS Rum Kollection”. Romen är det senaste tillskottet och en efterlängtad lansering i dryckesleverantören Brands For Fans portfölj.

Idag den 20e oktober lanseras KISS Black Diamond Premium Dark Rum på Systembolaget. Namnet Black Diamond är taget från det bombastiska slutspåret på gruppen KISS ikoniska debutalbum KISS från 1974. Romen är en len blandning av karibisk rom ekfatslagrad upp till 15 år med en alkoholhalt på 40%.

För många musikfantaster är KISS ett av de mest inflytelserika rockband i historien och fortsätter vara det 45 år efter deras debut. På samma sätt lever KISS Black Diamond Premium Dark Rum upp till bandets berömda karriär med sin dominerande smak- och doftprofil. Doften har tongivande inslag av torkad frukt tillsammans med distinkta toner av apelsinskal, knäck, vanilj och nötter som går hand i hand med den behagliga ekfatskaraktären. Smaken vittnar inledningsvis om ekfat och en balanserad sötma följt av väldefinierade toner av torkade aprikoser och dadlar, arrak, vaniljkola, kanel och choklad.

Designen på flaskan som rymmer en halvliter är inspirerad av KISS tidiga år där både deras ikoniska sminkning och kostymer återfinns på etiketten. Den är en hyllning till alla fans som växt upp med gruppens musik.

Sari H. Wilholm på Brands For Fans:

Kiss har varit pionjärer både musikaliskt och visuellt i rock’n’roll-världen och det känns helt rätt att de nu ska ta sig in på dryckesscenen. Det här är fjärde romen i vår portfölj, varav flera har vunnit priser i ansedda globala dryckes-tävlingar, säger Sari H. Wilholm, marknadschef på Brands For Fans. Med dessa framgångar i åtanke känner vi oss säkra på framtiden med KISS Black Diamond Premium Dark Rum. När jag smakar på KISS Black Diamond Premium Dark Rum och tittar på flaskan känner jag mig otroligt stolt över vad vi har uppnått med den här produkten. Den är helt enkelt väldigt bra och håller minst lika hög kvalité som våra tidigare romlanseringar, säger hon.

KISS Black Diamond Premium Dark Rum lanseras idag den 20e oktober i Systembolagets beställningssortiment.

Firehouse Frenzy

60ml Black Diamond rom

20ml Campari

25ml syrligt hallonsockerlag

60ml Three Cents Cherry Soda

Toppas med vaniljmaräng-skum

Svart/glitter pulverlogo

Häll samtliga ingredienser utom skummet i ett highballglas och rör försiktigt om. Lägg försiktigt ned en lång-smal isbit. Toppa med skummet och garnera med logon

KISS Black Diamond Premium Dark Rum

Ursprung: En blandning av karibisk mörk rom, upp till 15 år gammal.

Artikelnr: 82250-02

Alkoholhalt: 40%

Volym: 500ml

Pris: 369kr

Om KISS

KISS fortsätter att hålla ställningen som ett av de mest inflytelserika band genom rockens historia efter 45 år. KISS har fått fler guldskivor än något annat band i The Recording Industry Association of America (RIAA)s historia, där de delat ut guld och platinumskivor till 26 KISS album och de fyra soloalbum som släpptes simultant – en bedrift inget band lyckats med tidigare. Till dags dato har KISS släppt 44 album, där 14 av de nått platinumförsäljning och tre stycken sålt multi platinum. KISS har sålt mer än 100 miljoner album världen över, och de skapar än idag fans i generation efter generation. KISS fortsätter bygga det momentum de fick nyligen med utsålda turnédatum, fantastisk mediatäckning och konstant fenomenala konsertframträdanden på deras End of the Road-världsturné, som nu är schemalagd för att fortsätta 2021. För mer information om bandets aktiviteter och evenemang, gå till www.KissOnline.com.

Om Epic Rights

Epic Rights är ett branschledande varumärkes-, merchandising-, och artistservicebolag som representerar en bred portfölj av ikoniska artister och varumärken. Epic Rights erbjuder en mängd tjänster, bl.a licensiering för försäljning, turné-merchandising, D2C affärer, VIP/Fansupplevelser och Fans-engagemang. Epic Rights har sitt huvudkontor i Santa Monica, Kalifornien. För mer information, besök www.epicrights.com

Om Brands For Fans
Brands For Fans är ett svenskt bolag på en global marknad, ledande inom marknadsföring och försäljning av alkoholprodukter producerade av och tillsammans med artister. Genom ett tätt samarbete med band och artister som t.ex Ghost, HammerFall, In Flames, Jonas Åkerlund, Judas Priest, KISS, Motörhead, Rammstein, Scorpions, Slayer och Sweden Rock Festival lanseras attraktiva produkter för fansen. Vårt sätt att skapa framgångsrika affärer för både artister och dryckesproducenter har gett oss möjlighet att nå såväl rockpubliken som dryckeskonnässörer.

Verksamma sedan: 2012. Brands For Fans ingår i börsnoterade UMIDA Group AB sedan 2018.

Varumärken: Ghost, HammerFall, In Flames, Jonas Åkerlund, Judas Priest, KISS, Motörhead, Rammstein, Scorpions, Slayer och Sweden Rock Festival. 

Affärsidé: Att, genom livsstilsprodukter, stärka bandet mellan artister och deras fans.

Följ KISS Rum Kollection

Facebook: kommer inom kort

Website: kommer inom kort

För mer information kontakta:

Sari H Wilholm, Marknadschef

sari.h.wilholm@brandsforfans.se

070 727 16 28