Vi på KAS presenterar med glädje vår nya samarbetspartner för uppdatering av vår hemsida Johan Wallin som är admin för ”The KISS nerds in sweden”.

Vi på KAS hoppas att det nya samarbetet ska se till att vi får ännu bättre uppdateringar på vår kära hemsida.

Nedan har ni en presentation för Facebookgruppen ”The KISS nerds in sweden”.

528323_10151510867452311_1191373852_n

The KISS nerds in sweden

Startade Facebookgruppen ”The KISS Nerds” i mitten av januari månad, efter många funderingar och tankar att jag borde starta något med bandet Kiss som har betytt så mycket för mig. Efter varit på många Facebookgrupper men aldrig riktigt blivit imponerad av innehållet, så då tänkte jag, att då startar jag något eget i stället, där jag kan styra lite om vad som händer på sidan, hade redan ett litet nätverk av kunniga och otroligt hängivna Kiss fanatiker, varför inte bjuda in dom med sin otroliga kunskap? och precis det gjorde jag!

Resultatet blev bättre än jag någonsin kunde föreställa mig, det började med runt 50 st medlemmar dom två först dygnen, samtidigt började det laddas upp bilder från medlemmars personliga samlingar (Vilket alltid är roligt att se!) samt en och en annan annons där folk sålde vinyler, posters m.m.

Medlemmarna började även diskutera allt som rör bandet, vilken skiva är bäst osv.

I dagsläget är vi ca 215 medlemmar på sidan, och drömmen var att allt om Kiss skulle diskuteras på sidan. Många har varit otroligt hjälpsamma med att reda ut funderingar kring olika vinyl pressningar m.m, har själv fått lära mig otroligt mycket om just Kiss vinyler, vilket jag är tacksam för.

Det är en härlig jargong mellan medlemmarna, där man kan skämta, komma med råd, dela med sig av sina erfarenheter, köpa, byta och sälja. Så en barndomsdröm gick i uppfyllelse denna januari kväll. Så jag vill verkligen hylla alla medlemmar som har varit med och format sidan, med sin kunskap, engagemang, utan er hade detta inte blivit så bra som det faktiskt blev. Så från djupet av mitt hjärta Tack!

Alla är välkomna till sidan oavsett om du är storsamlare eller inte, bara du brinner för världens bästa band.

Keep Kissin!
Johan Wallin

http://www.facebook.com/groups/120704614771930/