Johan Falk berättar:

26 oktober

Tillsammans med min vän Rikard från Motala tog jag tåget upp till Stockholm för att se ännu en Kisskonsert. På vägen upp hörde vi rykten om att Kiss, liksom 1983, bodde på Hotel Sheraton. Men även denna gång missade vi Kiss på hotellet.

Vi åkte istället ut till Isstadion. Där var kontrollen hårdare än i Lund så när jag muddras av vakterna får jag lämna ifrån mig min lilla instamatic-kamera. Jag och Rikard hade parkettbiljetter och vi lyckades fixa platser några meter från scenen. Det var ett hårt tryck där under konserten.

Efter konserten gjorde vi ett nytt försök att träffa bandet vid hotellet. Strax efter midnatt kom Eric tillbaka till hotellet från en blöt utekväll, han var märkbart påverkad. Eric var glad att se fansen som väntade i den kalla höstnatten, men han ville inte skriva autografer och ursäktade sig med att han inte kunde skriva något efter en festkväll. Han bad oss komma tillbaka under morgondagen istället. Någon timme senare anlände Paul med taxi till hotellet. Han var glad och skriver några autografer, men var trött. Jag lyckas bli fotograferad med honom. Men innan jag hinner få ordning på Rikards kamera för att ta en bild med honom och Paul hinner tröttna och går in i entrén med ett ”Good night”. Resten av bandet syns aldrig till denna kväll.