Här samlar vi svenska bidrag till den enorma samling av covers som cirkulerar på marknaden. Det finns onekligen mängder av duktiga och innovativa musiker i detta land, professionella och amatörer, som väntar på möjligheten att bli hörd genom rätt kanal. Skicka in era bidrag till oss!

Idén till Kiss Army Sweden MP3 Tribute föddes på vårt diskussionsforum där skribenter började posta sina egna inspelningar. Denna sida är fortfarande i utvecklingsstadiet och vi planerar bland annat ett gemensamt omslag för dem som vill bränna ut spåren till CD, diverse omröstningar med mera!

Skicka in era egna tribute låtar!

Vi och många av våra trogna besökare vill gärna höra fler kiss tolkningar. Därför uppmanar vi nu alla som kan spela, att skicka in sina mp3 till oss för publicering här på hemsidan. Vi vet att det finns mängder av spännande material som bara ligger och väntar på att få njutas av.

Filerna ska vara mp3, 128 KBPS, och information om bandet.

Skickas till : marko@kissarmysweden.com

Dressed to Kill

Two timer - Acefreak

Hade tråkigt en dag ! , så jag spelade in Two Timer . En låt som man inte hör så ofta , så jag slog till.

HOT IN THE SHADE

Hide Your Heart - Johan Darius

Kiss-fan sedan tidigt 80-tal och musiker sedan tidiga tonåren, idag soloartist och lirar hårdrock med sång både på svenska och engelska. Här kommer ett bidrag till Tributesidan i form av Hide Your Heart i en liten annorlunda version, en jävligt bra låt från skivan Hot In the Shade från 1989. Hoppas den tilltalar massan!

Kiss

Strutter - Bad Injection

Här är en version av Strutter. Inspelad 1992 av mitt band BAD INJECTION. Bad Injection var ett Ängelholmsband som lirade friskt i början av 90-talet.

Bandet bestod av:
Stirre Persson – sång
Paul Edman – gitarr
Ante Johansson – gitarr
Mange Pettersson – bas
Kimme Pettersson – bas

Låten är producerad av den legandariske Peter Daniels. Rapinslagen är av engelske MIKE DEAN. Ganska cool version. Även om åren har tickat på.

Hotter than Hell

Strange Ways - II Ego

Skickar min tolkning av Strange Ways från Hotter than Hell plattan. Detta projekt kallar jag II Ego? (too ego?) & detta är mitt lilla ego projekt. Spelar allt & ”sjunger” allt i detta projekt. Hoppas ni gillar detta.

Crazy Nights

Thrills in the night - Axenstar

Axenstar´s version av ”Thrills in the night – Axenstar”. ”Thrills in the night” är släppt som Japan bonuslåt på ”Far from heaven” skivan som släpptes 2003. Axenstar bildades 1998 och har genomgått ett antal medlemsbyten genom åren. 4 st skivor har vi släppt genom åren.

Dagens line-up är:
Magnus Winterwild – sång, bas, keyboards
Joakim Jonsson – gitarr
Jens Klovegård – gitarr
Adam Lindberg – trummor

Destroyer

Detroit Rock City - Jävlas Intä Mä Lännart

Inspelad 2009 i en studio någonstans i Borlänge, Dalarna. Rösten på sångaren blev vädligt skrikig, men det spelar ingen roll ju! Om det är DRC så får man banne mig ta att utrycka det.  OBS! 15/16 åringar som spelat in, så inga dumma tankar 😉

Jacob Eriksson gitarr, sång,
Daniel Regnell trummor, sång,
Elias Hellberg bas

Destroyer

Detroit Rock City - Jonas Lindström

Förmodligen den bästa kiss låten som jag satt i min kalla källare och spelade in. Jag brukar sitta och spela in låtar med kompisar. Och nu blev det en kiss låt. Är en amatör på det här, men känner ändå att jag vill skicka in min tribute till världens bästa live band. Hoppas den uppskattas av er!