Frank Ryan död

Plastikkirurgen som har gjort operationer på bl.a Vince Neil, Gene Simmons och Shannon Tweed och många fler stjärnkändisar, avled i måndags i en bilolycka. Frank kraschade ner för en klippa och man vet inte vad som orsakade olyckan. Gene Simmons har sagt detta i ett uttalande om sin nära vän: 

– Doktor Ryan var en bra man. Mild, omtänksam och professionell. Vårt djupa deltagande till hans familj. Jag är ledsen och förkrossad över nyheten om borgången av min gamla goda vän. Han kommer att bli saknad av många, skriver sångaren i ett uttalande.

Frank var kirurgen som syns på Gene Simmons Family Jewels när Gene och Shannon opererade sig och han var med i ett par avsnitt efteråt. Frank Ryan blev 50 år gammal.

Om Tobias Nietula 118 artiklar
Jag är en kille som lever för musiken. Jag spelar bas, gitarr och lite trummor och har varit aktiv i cirka sju år. På min fritid försöker jag lära mig Kiss låtar och nu är jag uppe i cirka 60 - 65 låtar som jag då har lärt mig via gehör. Såg Kiss för första gången 2008 i stockholm och veckan efter blev det Ace på Sweden Rock och den 6:e December i Göteborg blev det Ace igen. Oj så jag har skrivit...Men nu vet ni lite om mig! Ha det.