Back in the N.Y. Groove - Destroyer- Kiss Army Sweden

Back in the N.Y. Groove

Back in the N.Y. Groove

Ace Frehley spelade på BB King Blues Club & Grill i New York den 25 oktober. Lydia Criss var där och träffade Ace.
Nedanför kan ni se setlistan, bilder och videos.

01. Rocket Ride
02. Parasite
03. Sister
04. Snowblind
05. Rock Soldiers
06. Love Her All I Can
07. 2000 Man
08. What’s On Your Mind
09. She
10. Hard Times
11. New York Groove
12. Flaming Youth (with Todd Youth on vocals)
13. Into The Void
14. Strange Ways
15. Shock Me
16. Shout It Out Loud
17. Deuce
18. Rip It Out
19. Love Gun
20. Cold Gin

 banner ad

Comments are closed.