Alive! – Anaheim

Alive! – Anaheim

Sammanfattning från Anaheim den 24 november 2009.

Let Me Go Rock’N’Roll
Hotter Than Hell
Shock Me
Calling Dr. Love
Modern Day Delilah
Cold Gin
Say Yeah
100,000 Years
I Love it Loud
Black Diamond
Rock And Roll All Nite
Shout It Out Loud
Lick It Up
Love Gun
Detroit Rock City

Bruce besöker Kiss backstage

Bruce träffa sina gamla bandpolare backstage i Anaheim, några bilder från besöket nedan.

[nggallery id=46]

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
 banner ad

Comments are closed.